oktober 14, 2014

Over Ons

Een droom die uitkomt

“Als klein jongetje had ik altijd al een grote passie voor auto’s. Hoe mooier ze eruit zagen hoe langer ik er naar keek. Sinds ik zelf auto rijd is deze hobby alsmaar gegroeid. In mijn vrije tijd mijn auto wassen en poetsen vond ik het mooiste wat er was. Dat ik van mijn hobby mijn baan heb mogen maken is een droom die uitkomt”.

Martijn van Barneveld – Eigenaar

Poetsen/Detailen

“Als echte autoliefhebber ben ik altijd opzoek naar het allerbeste resultaat wat je uit een auto kunt halen.” Door te blijven doorontwikkelen en te leren kun je jezelf onderscheiden en verdergaan dan een doorsnee autopoetsbedrijf. Vandaar de term ‘Detailing’, want het optimale resultaat zit hem in de kleinste details.

Hieruit is Cleaning & Detailing ontstaan. Door altijd het stapje extra te doen op gebied van Cardetailing.
Door het gebruik van het juiste materiaal, exclusieve producten en de juiste methodes kunnen wij u het allerbeste resultaat aanbieden.

Wij weten dat uw auto een zeer kostbaar bezit is. of het nu gaat om de bolide die u graag rijdt in uw vrije tijd, uw auto als visitekaartje van uw bedrijf of uw geliefde oldtimer, deze moet perfect voor de dag komen. En hier kunnen wij u bij helpen.

Wij bieden diverse pakketten naar de wensen en behoeften van onze klanten. Dit bespreken wij samen uitvoerig alvorens wij te werk gaan. Nadat dit besproken is, is een gewenst verbluffend resultaat gegarandeerd.
Een uiterst mooie glans is belangrijk, maar een langdurige mooie glans is volgens ons nog veel belangrijker.

Detailing Studio

Onze car detailing studio voldoet aan veel eisen om de lak van uw auto weer in top conditie te krijgen.
Wij werken uitsluitend met professionele gereedschappen en maken gebruik van de beste producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Alleen op deze manier kunnen wij een absoluut top-eindresultaat aan u garanderen.

Wij werken altijd in een uiterst schone omgeving aan uw auto. Hiermee wordt het risico op beschadiging door invloeden van buitenaf tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien vinden wij dit de prettigste manier van werken.

Verkoop

Bij ons vindt u ook alle producten om uw auto in topconditie te houden.
Dit zijn voornamelijk auto poets onderhoudsproducten. Denk hierbij aan; shampoo,doeken, washandschoen, emmers, wax, etc.

Deze worden niet simpelweg gauw verkocht. U krijgt netjes tekst en uitleg over het gebruik, wat het product doet, hoe lang het mee gaat en ga zo maar verder. Op deze manier kunt u zelf het langst van een mooie auto genieten.