april 9, 2022

Target Blu Eye

Target Blu Eye

Target Blu Eye is een hoogwaardig verkeersveiligheidssysteem dat u op tijd waarschuwt voor naderende hulpdiensten zoals bijvoorbeeld een politieauto. Het systeem waarschuwt ook als de hulpdienst géén zwaailicht en sirene voert.

Met de Target Blu Eye in uw auto wordt u gewaarschuwd via een akoestisch signaal en met een visuele signaalsterktemeter op het bedieningsdisplay.
Het bedieningsdisplay is zeer compact en kan eenvoudig ontzichtbaar worden weggebouwd in bijvoorbeeld de asbak van uw auto.

Tetra systeem (C2000)

Target Blu Eye is gebaseerd op TETRA technologie, de basis voor het C2000 netwerk van de Nederlandse hulpdiensten. Dankzij de geavanceerde technologie van de Targwet Blu Eye bent u er van verzekerd dat u op tijd wordt gewaarschuwd voor naderende hulpdiensten.
Het gebruik van Target Blu Eye is toegestaan in Europa.
Blu Eye informeert je immers  uitsluitend over de aanwezigheid van hulpdiensten. Daarom draagt Target Blu Eye bij aan jouw veiligheid én die van anderen in die landen waar het TETRA-netwerk gebruikt wordt.

Target Blu Eye herkent de aanwezigheid van:

– Politievoertuigen (surveillance, KLPD en onopvallende politie-auto’s)
– Politiemotoren
– Ambulances
– Brandweerauto’s

Taret Blu Eye display in de spiegel

Optioneel kunnen we de display van de Target Blu eye inbouwen in de achteruitkijkspiegel van de auto. Zodoende is deze vrijwel ontzichtbaar weggewerkt en is de display goed zichtbaar bij gebruik.

Prijs vanaf:

1199 ex btw inclusief montage.

Optioneel: Spiegelmontage 199 ex btw.